essay writing pay for essay pay for essay write my essay thesis writing service custom thesis writing service college thesis thesis writer dissertation help dissertation writer dissertation writing assignment writing assignment help buy assignment write my assignment do my assignment assignment editing services essay writer essay writer service essay writers lab report coursework help coursework writing service essay editors essay checker essay corrector check my essay paper checker
Profil Companie – Elcos

ELCOS SERVICE srl a fost infiintata in anul 1998 avand ca obiect de activitate automatizarea si sistematizarea proceselor tehnologice, montarea echipamentelor din industria alimentara (instalatii de producere a alcoolului, panificatie), industria de prelucrare a titeiului si a gazelor naturale, instalatii pentru producerea aburului tehnologic si a agentului termic de incalzire.

In anul 1999 ne-am propus sa oferim solutii moderne si ecologice in domeniul instalatiilor pentru contructii civile si industriale in vederea reducerii consumurilor energetice. Astfel, am dezvoltat activitatile de proiectare si executie a centralelor termice, montarea, repararea si intretinerea Ai??echipamentelelor si instalatiilor mecanice din centralele termice precum si proiectarea si executia instalatiilor de utilizare gaze naturale.

Cu ce ne ocupam astazi?

Proiectarea si executia instalatiilor de incalzire si gaze pentru obiective industriale si imobile de locuit. Avem experienta in montarea si repararea echipamentelor si instalatiilor sub presiune, instalatii de automatizare, monitorizarea si controlul la distanta al echipamentelor din centralele termice. Atat pentru instalatiile industriale cat si pentru cele casnice oferim consultanta, proiectare, executie, punerea Ai??n functiune, autorizarea functionarii si verificarea tehnica periodica a echipamentelor.

O componenta importanta a activitatii o reprezinta reparatiile, reviziile si mentenanta preventiva, service Ai??n perioada de garantie si post-garantie, spalari si tratamente chimice la echipamente (cazane de abur si apa calda, schimbatoare de caldura, conducte, recipiente); investigatii tehnice (expertize) la cazane de abur si apa calda.

Pentru clientii care doresc debransarea si realizarea unui sistem individual de incalzire, oferim pachetul complet de lucrari: debransarea, proiectarea si executia instalatiei de gaze, proiectarea si executia instalatiei de incalzire, autorizarea functionarii centralei, constatarea si remedierea defectului, mentenanta, verificarea tehnica periodicaAi??a centralei termice, verificarea si revizia instalatiei de gaz.

Incepand cu anul 2007 am implementat sistemul de managementAi??al calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale conform ISO 9001, ISO 14001, respectiv OHSAS 18001, avand drept scop SATISFACEREA ASTEPTARILOR SI NECESITATILOR CLIENTILOR, pentru ca exigentele dumneavoastra sunt si ale noastre.

Societatea este autorizataAi??din anul 1999 de catre ISCIR si ulterior ANRE pentru mai multe domenii care reglementeaza desfasurarea activitatilor mentionate.

In ceea ce priveste dotarea tehnica, detinem spatii de productie si depozitare proprii, utilaje si echipamente performante, mijloace de transport dotate cu unelte si piese de schimb pentru interventii si reparatii. Ai??Suntem preocupati in permanenta de achizitionarea de echipamente cu calitati superioare din punct de vedere al sigurantei in exploatare, pentru a oferi servicii de prima clasa.

Inca de la inceput principalul obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori si furnizoriAi??de renume.

Pentru noi, preocuparea pentru produsele si serviciile pe care le oferim nu inseamna numai pretul. Pretul mic si produse de calitate indoielnica sau un pret incorect pentru servicii sau produs inseamna ca nu vom putea creste si nu ne vom putea dezvolta.

Dorim ca prin calitatea produselor, profesionalismul serviciilor si seriozitatea relatiilor sa dezvoltam portofoliul de clienti.

Lamisil pills for sale